>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Цирк в українському футболі триває - втік ще один тренер

Відзначився новачок Прем'єр-ліги запорізький "Металург".

Минуло кілька днів, як запорожці оголосили, хто саме тренуватиме команду в новому сезоні. Цю честь довірили Анатолію Бузнику. Але вчора він залишив команду в кращих традиціях детективного жанру.

За годину до від'їзду в аеропорт на матч з "Зорею" тренер з власної ініціативи пішов з команди. Разом з виконуючим обов'язки головного тренера розташування навчально-тренувальної бази "Металурга" залишив його помічник Віктор Догадайло та гравці - Віталій Рева, Руслан Бідненко, Олександр Кочура та Андрій Запорожан.

Керівництво клубу до останнього моменту сподівалося, що тренер і помічник, які готували команду до сезону, залишаться біля керма і вилетять на гру до Луганська, однак цього не сталося. Виліт чартеру було затримано.

Такий крок став повною несподіванкою для всіх, тим більше, що ще о 15.00 вищезазначені фахівці разом з командою були на службі в Свято-Андріївському кафедральному соборі, яку провів спеціально для "Металурга" Високопреосвященний Лука, який благословив колектив.

Керувати грою "Металурга" у матчі проти "Зорі" з тренерської лави будуть Володимир Хохлов, Ігор Лучкевич та Віктор Жук. Допоможе їм спортивний директор Анатолій Заяєв, повідомляє офіційний сайт клубу.

Нагадаємо, що цього міжсезоння в Прем'єр-лізі вже був один тренер, який втік, - наставник "Кривбасу" Віталій Кварцяний. Віталій Володимирович спочатку виставив на трансфер шість заслужених гравців команди, а наступного дня сам зібрав речі і залишив Кривий Ріг.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram