>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Вілліан: хто захоче прийти в "Шахтар", щоб застрягти тут?

Півзахисник "гірників" ледь не благає відпустити його в "Челсі".

Вілліан: хто захоче прийти в "Шахтар", щоб застрягти тут?
Он хочет уйти...

Вілліан виклав свій погляд на історію з можливим переходом в "Челсі". За відомостями бразильця, остання пропозиція лондонського клубу про трансфер становила 25 мільйонів євро і була відхилена у вівторок.

- Якою б не була ціна, ясно, що моє бажання грати в "Челсі", чемпіоні серед чемпіонів, дуже велике. Я засмучений, що мене не відпускають туди. Це було б добре як для мене, так і для клубу. Переїхати в таке велике місто, зростати професійно...

Коли "Челсі" зробив останню пропозицію щодо мого трансферу, з Оскаром у них вже було все схвачено, так що ці речі не взаємопов'язані. Та у нас з Оскаром і ролі різні - він півзахисник, я дію ближче до атаки. Варто ще почекати, надія вмирає останньою, і все ще може змінитися. Хоча, може, нової пропозиції вже і не надійде.

Я зростав разом із "Шахтарем", завойовував трофеї, допомагав весь цей час, тому сподіваюся, що вони мені допоможуть зараз. Скаржитися немає на що, до мене завжди ставилися добре і платили добре, але в моїй кар'єрі настав час для змін. Мій цикл тут закінчується.

Переговори вести важко, вже були історії з кількома футболістами - Матузалем, Елано... Мені боязно за репутацію клубу в тому сенсі, що майбутні новачки з Бразилії тепер можуть подивитися на "Шахтар" під дещо іншим кутом. "Челсі" вже направляв чотири пропозиції: перша - 20 млн євро, друга - 20 млн + 5 млн бонусами, і дві останні - по 25 млн. Хто захоче прийти сюди, щоб застрягти?

Керівництву слід про це подумати. У мене ще 2,5 роки за контрактом, і скільки б грошей у тебе не було, втрачати все одно не хочеться, - цитує Вілліана Globoesporte.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram