>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

ФК "Арсенал": на вболівальників-підлітків напала фашистська група

Київський клуб оцінив безладдя біля метро "Лук'янівська".

ФК "Арсенал": на вболівальників-підлітків напала фашистська група
Фото: segodnya.ua

Футбольний клуб "Арсенал" (Київ) украй обурений і стурбований ситуацією в українському футболі. Засоби масової інформації широко обговорюють бійку фанатів київського "Арсеналу" і столичного "Динамо", яка нібито відбулася в неділю, напередодні столичного "дербі".

Насправді ж жодної сутички фанатів не було. На вболівальників-підлітків напала фашистська група, яка трощила все на своєму шляху і гамселила мирних громадян.

За свідченням очевидців, у центрі столиці було застосовано зброю, кількох людей госпіталізували з пораненнями різного ступеня тяжкості. З'явилася також інформація, що в понеділок вранці одному з постраждалих видалили нирку. Отже, вчора вулиці Києва були залиті кров'ю невинних людей - підлітків і мирних жителів столиці.

Відтак виникає кілька питань. Чому сьогодні в жодному друкованому чи інтернет-ЗМІ не порушено питання про безладдя неофашистів? Хто відповість за побиття мирного населення? Коли правоохоронні органи почнуть нарешті виконувати свою роботу й очистять місто від соціально небезпечних елементів, які відверто пропагують фашистські ідеї?

Окрім того, вчора під час матчу "Арсенал" - "Динамо" при президентові ФФУ Григорієві Суркісу, кураторові суддівського корпусу України П'єрлуїджі Колліни, а також при представниках політичної, спортивної та культурної еліти країни вболівальники футбольного клубу "Динамо" (Київ) понад годину скандували нецензурні речівки. Така поведінка на стадіонах заборонена всіма нормативними документами, що регламентують проведення футбольних матчів; чому досі немає реакції відповідних підрозділів ФФУ та Прем'єр-ліги України?

Поки ці питання, на жаль, залишаються без відповідей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram