>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Воронін: "Раффаель - ідеальний партнер для Мілевського"

Гравець "Герти" ніяк не переїде в "Динамо", а його не припиняють хвалити.

Воронін: "Раффаель - ідеальний партнер для Мілевського"
Фото: чемпионат-россии-по-футболу.рф

Екс-форвард збірної України Андрій Воронін розповів "СЕ" про сильні якості потенційного новачка "Динамо", 27-річного бразильського нападника Раффаеля, спираючись на досвід спільних із ним виступів у Бундеслізі.

- З Раффаеле ми провели в одній команді майже цілий сезон, до кінця моєї оренди в "Герті", - згадує Воронін. - В основному я грав під ним, але траплялося - ми обидва діяли "у відтягненні".

Вважаю, "Динамо" зробить непоганий вибір. Не можу сказати про бразильця нічого негативного. Гарний гравець, постійно націлений на ворота суперника. Крім того, може віддати передачу і ідеально реалізувати момент. У нього відмінне бачення поля, він добре відчуває гру. У "Герті" ми знаходили повне порозуміння, і я не один раз забивав з його передач.

Пам'ятаю, як виграли в Берліні у "Баварії". За рахунку 1:1 я забив мюнхенцям після пасу Раффаеле. Як і будь-який бразилець, він технічний, чудово володіє м'ячем. Думаю, для Артема Мілевського Раффаеле - просто ідеальний партнер. Упевнений, їх зв'язка принесе "Динамо" чимало користі. Артем, як ніхто інший, вміє прикрити м'яч корпусом і непогано розібратися у штрафному. Після ювелірних передач Раффаеле йому буде набагато простіше забивати.

Чув, що свого часу Раффаеля запрошували в ФК "Москва". Чесно кажучи, я не знаю, чому цей перехід не відбувся, оскільки бразильці, як правило, спілкуються тільки між собою...

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram