>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Металіст" і "Дніпро" втрачають очки "під копірку"

Закляті вороги, не відстаючи один від одного, відстали від "Динамо".

У четвертому турі Прем'єр-ліги з різницею в кілька годин дружно втратили очки одвічні претенденти на "золото" чемпіонату. Першим схибив "Дніпро", який у матчі з "Арсеналом" не вразив, а вперед вийшов завдяки випадковості - за гру рукою призначили пенальті. І Матеус майстерно реалізував його.

"Дніпро" ще більше зменшив оберти, сподіваючись на малій швидкості доплисти до переможної гавані, але "Арсенал" - команда з характером. Що довели вже протягом компенсованого часу Шацьких із Кобахідзе. Перший прийняв, обробив, проштовхнув м'яч уперед і віддав пас, а другий уже в падінні витончено перекинув Шеліхова - 1:1. "Дніпро" вперше в сезоні втратив очки.

А от "Металіст" осікся вже вдруге поспіль. І обидва рази - на "металургах". Після домашньої нічиєї із запорізьким "Металургом" була нічия виїзна з "Металургом" донецьким. Гості завдяки дублю Хав'єра вийшли вперед, але під завісу матчу пропустили два м'ячі. Спочатку від Барановського, а на 90 +1 хвилині - від Траоре. І це перше очко донеччан цього сезону.

Тур завершиться в понеділок матчем "Волинь" - "Шахтар".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram