>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Сьомін: пройшли молоду азартну команду

Наставник "Динамо" Юрій Сьомін не цілком задоволений діями команди у виграному у "Фейєноорда" матчі.

Сьомін: пройшли молоду азартну команду
Фото: EPA/UPG

Кияни на виїзді були сильнішими з рахунком 1:0 (уп'яте цього сезону перемогу приніс точний удар Брауна Ідейє) і вийшли в завершальний раунд кваліфікації Ліги чемпіонів.

- Головне, мабуть, те, що ми пройшли таку сильну, серйозну команду, як "Фейєноорд" - молоду, дуже азартну. Відразу після жеребкування я говорив, що нам дістався серйозний суперник, що й підтвердилося в матчах із нами.

Щодо нинішньої гри, то ми на свій шанс дочекалися, хоча до цього мали достатньо багато труднощів. Але й на виїзді на кожну атаку "Фейєноорда" ми намагалися відповідати своїми контратакувальними діями.

- Яку оцінку можете дати грі Горана Попова?

- Щоб давати оцінки, я повинен трішки відійти від емоцій, потім подивитися статистику і запис матчу. Потім я дам коментар щодо того чи іншого гравця, але тільки всередині команди, коли в нас буде розбір сьогоднішнього матчу.

- Чи можна сказати, що дії Максима Коваля сьогодні багато в чому визначили позитивний результат матчу?

- Результат визначили дії команди. Сьогодні Коваль зіграв вдало, завтра так зіграє Ідейє. Ну, а Коваль, звісно, сьогодні був молодець: зіграв так, як і повинен грати воротар.

- Чи можна говорити про те, що "Динамо" має резерв, щоб прискорити гру протягом матчу. Адже сьогодні "динамівці" іноді діяли доволі мляво, дозволяли собі відчутні паузи, якими суперник користувався...

- Можливо, ви маєте рацію. Але треба враховувати те, за якої спеки ми тренувалися і грали. Як підсумок, наприклад, Велозу сьогодні грав не так, як раніше. Та й деякі інші гравці теж. Думаю, що це все-таки позначилося на сьогоднішньому матчі.

- До матчу багато говорилося про те, що в "Динамо" виникають проблеми, коли "Фейєноорд" грає через фланги, але сьогодні ця історія знову повторилася. Чому?

- Так, із цим у нас сьогодні були певні проблеми, хоч ми працювали над цим, намагалися виправитися, щоб наші гравці уважніше діяли в межах свого штрафного майданчика. Сьогодні було багато навісів, щось нам у цих ситуаціях вдалося, щось - ні. Але, звичайно, два епізоди були для нас дуже складними.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram