>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Слован" - "Дніпро". Напередодні

Четвер, Ліберець, стадіон У Нісу, 20:00, арбітр Поль ван Букель (Нідерланди).

Пряма трансляція на 2+2.

"Слован" - "Дніпро". Напередодні

Оскільки не один сезон поспіль "Дніпро" невдало виступав у єврокубках, перед командою стоїть завдання пробитися в груповий турнір. Незважаючи на вдалий старт у чемпіонаті, Хуанде Рамос також покладає великі надії на матчі Ліги Європи. Це підтверджує і вибір складу в деяких останніх матчах.

Проти "Говерли" в запасі залишився Коноплянка, з "Кривбасом" на лавці запасних починали Чеберячко, Алієв і Зозуля, гравці основи на старті чемпіонату. Сьогодні всіх їх слід чекати з перших хвилин. Як і раніше незрозуміла ситуація з Боатенгом, який нібито відмовляється грати за "Дніпро", чи то Рамос просто не хоче його ставити через небажання грати. Загалом, він з командою в Чехії, але може і не зіграти. Точно не буде Денисова, він залишився в Дніпропетровську. Втім, Стринич цілком може зіграти зі старту.

Однак і сам іспанський наставник каже, що не визначився зі складом, певний вибір в лінії атаки у нього є.

"Слован" в Лізі Європи опинився після вильоту з Ліги чемпіонів, і взагалі команда наразі не показує гри зразка минулого сезону. У "Словані" не зіграють травмовані гравці атаки Штайнер, Рабушич і Блажек. Щодо трьох українців, то Люлька, найімовірніше, вийде в стартовому складі, а Бутенін залишиться в запасі. А ось щодо Морозенка наставник Ярослав Шілгави вирішуватиме в останній момент.

"Слован" (орієнтовний склад): Бичик, Люлька, Нежмар, Келич, Флейшман, Яну, Ваха, Морозенко, Брежнарик, Босанчич, Шурал.

"Дніпро" (орієнтовний склад): Лаштувка - Мандзюк, Мазух, Чеберячко, Стринич - Ротань, Жуліано - Матеус, Алієв, Коноплянка - Зозуля.

Травмовані: Штайнер, Рабушич, Блажек - Кулаков, Денисов.

Дискваліфіковані: немає.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram