>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Шахтар" без проблем справляється з "Динамо"

Донецький "Шахтар" у центральному поєдинку 8-го туру впевнено обіграв столичне "Динамо", збільшивши відрив до 6 очок. Героєм поєдинку став Олександр Кучер, який двічі забив після розіграшу кутових.

"Шахтар" без проблем справляється з "Динамо"
Фото: shakhtar.com

"Шахтар" провів стартовий відрізок матчу на високих швидкостях. Підсумком штурму став гол Кучера на 19-й хвилині: скориставшись плутаниною у штрафному майданчику "Динамо", захисник влучив у дальній кут.

Після цього донецька команда віддала ініціативу гостям, що призвело до голу Ярмоленка наприкінці тайму. Хавбек "Динамо" отримав м'яч на фланзі, змістився в штрафний, прибрав на замаху Раца і пробив у ближній кут. Цей гол став першим для "Динамо" на "Донбас Арені".

У другому таймі побільшали боротьби, а не швидкості, про що свідчить 8 жовтих карток (у першій 45-хвилинці - одна картка). Але і в такий футбол "Шахтар" переграв "Динамо", відзначившись двічі: спочатку Кучер головою замкнув подачу Срни з кутового, а потім Луїс Адріано, не помітний протягом усього поєдинку, з лінії штрафного відправив м'яч щільно зі штангою.

"Шахтар" знову перемагає, а "Динамо" поступається другим рядком у турнірній таблиці дніпропетровському "Дніпру".

"Шахтар" - "Динамо" 3:1

Голи: Кучер, 20, 63, Адріано, 82 - Ярмоленко, 45

"Шахтар": П'ятов, Срна, Ракицький, Кучер (Кривцов, 69), Рац, Степаненко, Фернандіньо, Мхітарян, Вілліан (Коста, 78), Ілсіньо (Тейшейра, 61), Адріано.

"Динамо": Коваль, Даніло Сілва, Бетао, Хачеріді, Тайво, Гармаш, Велозу, Гусєв (Мілевський, 81), Кранчар (Раффаель, 69), Ярмоленко, Ідейє.

Попередження: Мхітарян, Фернандіньо, Рац - Ідейє, Ярмоленко, Даніло Сілва, Гармаш, Велозу, Бетао.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram