>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Guardian: Стіві, це не Молдова

Оглядач Guardian хвалить Тимощука і критикує Джерарда.

Guardian: Стіві, це не Молдова

Оглядач Guardian Домінік Файфілд ділиться своєю думкою про вчорашній матч: "Точний удар Лемпарда дозволив нам залишитися непереможними. Однак якість гри змушує серйозно замислитися про майбутнє. На "Вемблі" збірна Англії, третя команда світу, не змогла переграти тридцять дев'ятого. Що ж на нас чекає в Польщі наступного місяця?

Вчора ми виглядали не найкраще. У нас не було свого Коноплянки, ривки якого змушували нас нервувати, а Тимощук домінував у центрі поля. Так, звісно, нам не вистачало Янга і Паркера в центрі поля, а старанний Уелбек наразі до збірної не доріс. Проте Ходжсону є про що задуматися, проклинаючи нехлюйство Джерарда, Лескотта, Ягелка, які дозволяли суперникові багато на своїй половині поля. Можливо, злий жарт зі Стівеном і К зіграв матч у п'ятницю. Невимушено перегравши збірну Молдови, вони думали, що і з командою Блохіна труднощів не виникне? Это грубая ошибка! Украина – не тот соперник, которого можно взять голыми руками. И гламурная публика на «Уэмбли» это осознала уже в начале игры. Для того, чтобы пробиться в Бразилию нам нужно будет драться в каждом матче.

Окремо хочеться сказати про Клеверлі, якого після тріумфу в Молдові перехвалили. Вчора Том старався і мав три моменти, але все-таки мав рацію Фергюссон - для матчів з команди високого рівня він ще не готовий. Вчора Тимощук йому сильно розгулятися не дав, перекривши йому в центрі поля "кисень" Але все-таки Том - молодець! Немає сумнівів, що саме він стане лідером збірної в найближчому майбутньому. Кращого "десятого номера" нам не знайти!".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram