>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Бразильський воротар убив подругу, щоб не платити аліменти

Труп розчленували, деякі частини тіла згодували ротвейлерам, а інші залили бетоном.

Бразильський воротар убив подругу, щоб не платити аліменти
Фото: sport-xl.net

Колишній воротар і капітан "Фламенго" (найпопулярнішого клубу Бразилії) Бруно Соуза постане перед судом за звинуваченням у скоєнні жорстокого вбивства 25-річної бразильської моделі Елізи Самуд.

Прокурор стверджує, що Бруно спланував і здійснив викрадення, а потім і вбивство Елізи Самуд за допомогою восьми осіб, серед яких колишня дружина Бруно - Даяна, його двоюрідний брат, а також колишній офіцер поліції Луїс Сантос.

Слідчий Едсон Морейра повідомив, що Бруно познайомився з дівчиною на вечірці, яку влаштував його одноклубник. "На лихо для неї, вони провели ніч разом, після чого Еліза Самуд завагітніла. Коли вона повідомила про це Бруно, він розлютився", - розповів Морейра.

За версією обвинувачення, екс-футболіст "Фламенго" спланував вбивство після того, як жінка пообіцяла звернутися до суду, щоб довести, що Бруно є батьком її дитини.

Кузен гравця повідомив поліцію, що вони викрали Елізу Самуд з готелю в Ріо-де-Жанейро 4 червня 2010 року і відвезли її в свій будинок в Біло-Орізонте. Включивши гучну музику, Бруно спостерігав потім, як Сантос катує жінку. Пізніше вони розчленували труп, деякі частини тіла згодували своїм ротвейлерам, а інші залили бетоном.

Своїй дружині Даяні гравець наказав говорити всім, що вони взяли собі 4-місячну дитину, оскільки у бідного родича не було грошей, щоб її виховувати, інформує Daily Mail.

Додамо, що Бруно звинувачується також у нападі на вболівальника, курінні конопель і участі в оргіях разом з іншими футболістами. 2010 року його було затримано бразильською поліцією і він почав відбувати покарання у вигляді позбавлення волі строком на 4,5 роки за викрадення та побиття його колишньої подруги.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram