>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Віце-президент ФФУ викреслив зі списку делегації на матч зі збірною Англії "динамівця"

Заслужений тренер України не зміг на власні очі поспостерігати за грою збірних Англії та України

Віце-президент ФФУ викреслив зі списку делегації на матч зі збірною Англії "динамівця"
Фото: segodnya.ua

Олександра Іщенка, який очолює дитячо-юнацьку академію "Динамо", було виключено зі списку офіційної делегації ФФУ на матч збірних Англії та України.

Викреслив зі списку представника ФК "Динамо" перший віце-президент ФФУ Анатолій Попов.

У розмові з журналістом сайту "Динамо Київ від Шурика" Іщенко розповів, як усе відбувалося:

"Я попрощався зі своїми рідними, вирушив у "Бориспіль". Прибув, як годиться, за дві години до відльоту. І раптом дізнався від працівників туристичної компанії "Спорт Лайн Тревел", яка займалася технічними деталями організації поїздки, що напередодні ввечері Попов узяв список осіб, які вилітають на матч, та особисто викреслив мене з нього.

Крім відвідування матчу, я мав завдання від керівництва "Динамо" провести зустріч із керівниками двох дитячих футбольних академій - "Челсі" та "Тоттенгем" - на предмет встановлення ділових контактів. Але через "умілі" дії одного з керівників ФФУ - Анатолія Володимировича Попова, ні мій візит на матч Англія-Україна, ні заплановані зустрічі не відбулися.

Хотілося б, звичайно, почути реакцію з боку ФФУ щодо скоєного. Я ж усе-таки не на "корпоратив" до пана Попова збирався летіти. І не приватним, найнятим ним, літаком. Я - представник футбольного клубу "Динамо", керівник динамівської дитячо-юнацької школи, яка, вважаю, є однією з найкращих у Європі. Моя думка - негоже так поводитися з футбольним клубом "Динамо".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram