>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Дель Боске підтримав Каталонію

Коуч чемпіонів світу не вбачає проблеми в розпаді Іспанії.

Дель Боске підтримав Каталонію
Фото: EPA/UPG

Головний тренер збірної Іспанії Вісенте дель Боске поділився своєю точкою зору щодо того, що в останні дні активно обговорюється в іспанському суспільстві. Мова йде про питання, пов'язані з відділенням Каталонії від Іспанії.

"Каталонці мають право прагнути до своєї незалежності і захищати її. Це свобода, яку має кожен народ, який має право на самовизначення", - цитує Вісенте дель Боске іспанська преса.

Прикметно, що президент "Барселони" Сандро Росель висловив упевненість в тому, що клуб продовжить виступати в чемпіонаті Іспанії в разі політичних змін в Каталонії.

"Якщо Каталонія стане незалежною, то "Барселона" продовжить виступати в чемпіонаті Іспанії. У мене в цьому немає жодних сумнівів. Адже "Монако" дозволено грати в чемпіонаті Франції", - наводить слова Роселя El Mundo Deportivo.

Додамо, що у вівторок близько 1,5 мільйона жителів Барселони вийшли на мітинг за проголошення незалежності Каталонії. Президент "Барселони" Сандро Росель також був на цьому заході, підтримав ідею відокремлення і Хосеп Гвардіола.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram