>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Х'юман: "На результат гри із "Шахтарем" вплинули дрібниці"

Коуч "Норшелланда" сподівається взяти реванш у другому колі.

Х'юман: "На результат гри із "Шахтарем" вплинули дрібниці"
Фото: EPA/UPG

Незважаючи на поразку в Донецьку, головний тренер "Норшелланда" Каспер Х'юман залишився задоволений грою своїх підопічних:

- Перш за все, хотів би привітати "Шахтар" із перемогою. Вражений грою донецької команди. "Шахтар" створив багато моментів. Луческу і його команда виконали чудову роботу, і думаю, вони продовжать у тому самому дусі. Але сподіваюся, не в другій грі з нами. Для нас же це був перший матч у Лізі чемпіонів. Тому, згадуючи сьогоднішній поєдинок, можу сказати, що я задоволений грою команди. Як і говорив, перед нами стояли два завдання: поводитися мужньо і водночас зберігати спокій, щоб контролювати м'яч. Вважаю, що все вирішилося в першому таймі. На результат вплинули дрібниці. Нам не зовсім удавалися переходи від оборони до атаки і навпаки. У підсумку після того, як "Шахтар" забив гол "у роздягальню", нам треба було розкриватися. Тож у другому таймі було набагато складніше. Але фактично все вирішилося в першій половині зустрічі.

Думаю, не вистачило досвіду, тому що раніше ми на такому рівні не виступали. У деяких моментах, від яких багато що залежало, потрібно було приймати трохи інші рішення. Тому через брак досвіду так усе склалося. Можливо, якби в першому таймі все склалося так, як ви припустили, підсумковий результат був би іншим. Але водночас "Шахтар" міг би нас дужче пресингувати. Попри це, ми задоволені. Максимально намагалися закрити "Шахтареві" зони, і переважно нам це вдавалося.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram