>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Шовковський: "Посипати голову попелом нам не можна"

Не таким уявляв собі повернення в стрій ветеран київського клубу.

Шовковський: "Посипати голову попелом нам не можна"
Фото: livesport.ru

Капітан "Динамо" Олександр Шовковський оцінив ситуацію, що склалася в клубі після низки поразок:

"Говорити з приводу рахунку можна все, що завгодно, але якщо четверту гру поспіль ми отримуємо в свої ворота три-чотири м'ячі, то з цього випливає, що в грі нашої команди є великі проблеми. Як в обороні, так і в інших речах.

Кожен повинен шукати причини в собі і, незважаючи на обставини, думати над тим, як поліпшити якість своєї гри. Тому що, наприклад, у сьогоднішньому матчі перший і другий пропущені голи - це наслідок помилок. Не було б цих помилок, гра пішла б по-іншому. Однак важливо розуміти, що помилки допустимі лише в одній, окремо взятій грі. А коли помилки відбуваються в одній, другій, третій грі, то це свідчить про якусь тенденцію. Не найкращу для нас, на жаль.

Але посипати голову попелом нам зараз не можна. Потрібно гранично концентрувати свою увагу й вибиратися з цієї, м'яко кажучи, болотної ситуації, в яку потрапили, тому що чемпіонат України триває, і треба виходити на поле і грати. Буде нелегко, буде багато критики. Я розумію стан наших уболівальників і в жодному разі не намагаюся просити в них підтримки, хоча, безумовно, вона нам буде потрібна. Чудово розумію їхні емоції, тому що сам киянин, сам є вболівальником київського "Динамо", і на моєму серці великими літерами відображено емблему цієї команди. Починаючи з семирічного віку (тобто останні 30 років), я і вболіваю за київське "Динамо", і граю за цей клуб ще з дитячо-юнацької школи.

Хоч я і знаю трошки більше, ніж наші вболівальники, проте читаю всі їхні висловлювання на інтернет-форумах - у них багато суб'єктивного, багато об'єктивного. Але терпінням доведеться запастися всім - і нам, і нашим уболівальникам теж. А рішення... Їх є, кому приймати".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram