>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Гендиректор "Зеніту": "Денисов живе в якомусь своєму світі"

Митрофанов прокоментував неприємну ситуацію, яка виникла в пітерському клубі.

Гендиректор "Зеніту": "Денисов живе в якомусь своєму світі"
Игорь Денисов
Фото: fczenitspb.ru

Клубне керівництво "Зеніту" не бачить підстав збільшувати суму, прописану в контракті Денисова. Про це сказав генеральний директор клубу Максим Митрофанов:

"Ігор Денисов - хороша людина. Але за певними ознаками він живе в якомусь своєму - ним же створеному - світі, який далекий від реальної дійсності. Ігор у липні 2010 року підписав контракт із "Зенітом". Причому на дуже непоганих фінансових умовах. Середньорічна сума, яку він отримує (а це менше від загального сукупного доходу), відповідає зарплаті провідних гравців у топових клубах Європи. Я маю на увазі клуби з перших п'ятірок. Так ось, у травні Ігор порушив питання про перепідписання контракту і за літо кілька разів знову озвучував його. Тобто говорив про це тоді, коли про нинішніх новачків ще не йшлося.

Ми постійно спілкувалися з гравцем, але при цьому відразу дали чітко зрозуміти: якихось підстав для перегляду чинної угоди немає. Ігор має один із кращих контрактів у Росії, який чинний ще три повні сезони. І збільшувати його суму удвічі, про що Ігор говорив у травні, ми, повторюю, підстав не бачили. Що змінилося за рік, після чого Ігор почав коштувати удвічі дорожче? Зарплати наших нинішніх лідерів - Кержакова, Широкова, Данні й інших - абсолютно порівнянні із зарплатою Халка. Єдиний варіант для Ігоря в такій ситуації - це перепросити команду, клуб, уболівальників і акціонерів. І тільки тоді може розглядатися варіант його повернення в основний склад. Якщо Денисов цього не зробить, то він просто буде виконувати свій контракт до кінця".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram