>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суркіс пообіцяв Блохіну місце тренера на похороні його матері

Гравці "Динамо" вважають себе зірками, вважає президент клубу.

Суркіс пообіцяв Блохіну місце тренера на похороні його матері
Фото: www.fcdynamo.kiev.ua

Ігоря Суркіса, який уклав сьогодні контракт з Олегом Блохіним, не бентежить той факт, що в жовтні наставник "Динамо" проведе два матчі на чолі збірної - проти команд Молдови та Чорногорії.

- Наскільки я знаю, у Федерації футболу зрозуміли Олега Володимировича. Він пояснив, що робота тренером в "Динамо" - мрія всього його життя. Ви знаєте, часто згадую слова мами Олега Блохіна, Катерини Захарівни, теж динамівки, яка задається питанням: "А чому? А коли ти очолиш "Динамо"?" Скажу відверто, перебуваючи на її похороні, я підійшов до батька Олега Володимировича, Володимира Івановича, і сказав: "Ваш син буде тренувати "Динамо", він це заслужив". Заслужив усією своєю кар'єрою, причому не тільки будучи футболістом, але і тренером.

Зараз команді "Динамо" потрібно багато, але одночасно і мало. Перш за все, почати з дисципліни. Деякі гравці вважають себе зірками, хоча насправді такими не є. Ми часто звалюємо всі невдачі на тренера, але і футболісти теж повинні розібратися, чому все так відбувається. Чому на сьогодні амбіції команди вище від їх особистісних. Я збирав команду перед стартом Ліги чемпіонів, це все пояснював.

Зараз 22 рівних по силі гравця, одні грають, інші - ні. В результаті відбуваються речі, втрутитися і вирішити які може тільки головний тренер. У здібностях Олега Блохіна я не сумніваюся, він швидко все розставить на свої місця. У нього буде єдиний колектив.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram