>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Воронін: "Мрію закінчити кар'єру в "Динамо"

Український нападник "Фортуни" не проти повернутися в Росію.

Воронін: "Мрію закінчити кар'єру в "Динамо"
Фото: footballfan.com.ua

Андрій Воронін розповів про свої плани на майбутнє і поділився думкою про ситуацію в українському футболі:

- Я завжди говорив, що мрію закінчити кар'єру в "Динамо". Якщо у тренера з'явиться бажання вийти зі мною на зв'язок, я завжди відкритий для розмови. Мені важко судити про ситуацію в команді, оскільки я перебуваю в Німеччині. Проблеми команди пов'язані з постаттю Сергія Силкіна. Він не підготував команду до чемпіонату, вона втратила впевненість. Гравці, які півроку тому грали в атакувальний футбол, зараз ледве пересуваються по полю. Сергій Миколайович зробив усе, щоб команда втратила те, чого так довго прагнула.

Майбутнє? Залишуся у "Фортуні" до червня 2013 року. Далі подивимося. Мій контракт із московським "Динамо" чинний до 2014 року. Звичайно, важко щось загадувати, але я завжди був чесним і вірним "Динамо". Якщо не повернуся в Москву, то є бажання пограти в МЛС. Нам з дружиною дуже подобається в США, ми часто проводимо там відпустку.

Мені хотілося б вірити, що нове покоління українських футболістів (Хачериді, Гармаш, Ярмоленко, Коноплянка) повторять наш з Андрієм Шевченком шлях. Вони мають великий потенціал, щоб заграти в Європі. Якщо вони залишаться в чемпіонаті України, не зможуть розвиватися. За всієї поваги до чемпіонату України, там грають тільки три сильні команди: "Динамо", "Шахтар" і "Дніпро". Решта матчів футболісти проводять не на повну силу.

Київське "Динамо"? Однозначно можу сказати, що "Динамо" з Блохіним виглядатиме не гірше, ніж із Сьоміним.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram