>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Блохін: "Мені не вистачає українців"

Новий наставник "Динамо" визначив проблемні позиції.

Блохін: "Мені не вистачає українців"
Фото: segodnya.ua

Олег Блохін хоче повернути уболівальників на трибуни:

"Як уболівальнику, мені здається, що "Динамо" не вистачає організації гри. Швидкісні гравці є - Гусєв, Ярмоленко, Ідейє. Але ці гравці не можуть проявити себе. Я не знаю, як будувався тренувальний процес, не знаю фізичного стану гравців, як команда готувалася, яка установка давалася.

Я сьогодні хлопцям сказав: "Якщо ви не готові фізично, почніть двадцять хвилин бігати як божевільні, а потім сядьте і скажіть, що не можете. Краще бути чесними - попресингувати двадцять хвилин і сісти, сказати, що не можете. Ви можете програти 0:6, але байдужості народ не пробачить".

Сьогодні я стикнувся з тим, що мені може не вистачити чотирьох українців. Є проблеми у Гусєва, Михалика, Мілевського. Як я буду грати - не можу відповісти. Якщо побачу, що у мене є два нападники, то в два і буду грати. Для мене головне на перший час - результат. Особливо - після двох поразок з рахунком 1:4. Гра прийде. Якщо наприкінці сезону не буде титулів, але стадіон буде заповнюватися на гру, я буду задоволений. Інша справа, чи буде задоволений президент, чи зможе це терпіти".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram