>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Спалетті: "Я в боргу перед Міллером і Дюковим"

Італієць залишається в Пітері, незважаючи на пропозицію з Апеннін.

Спалетті: "Я в боргу перед Міллером і Дюковим"
Фото: EPA/UPG

Головний тренер "Зеніту" Лучано Спаллетті заявив, що не має наміру залишати петербурзький клуб:

"У моєму контракті немає жодного пункту про відступні. Ще минулого року говорили про те, що я повинен прийняти "Мілан", "Ювентус", "Інтер". І я вам сказав, що не піду в ці клуби, а потім продовжив контракт з "Зенітом". Цього року я кажу те саме.

Я - тренер "Зеніту", і особливо в цей момент, коли команда відчуває великі складнощі, я залишаюся і продовжую працювати в цьому клубі. Якщо мені доведеться залишити "Зеніт", то я зроблю це лише в той момент, коли ситуація буде ідеальна, і все для команди буде складатися дуже добре.

Потім можуть бути, зрозуміло, і інші варіанти розвитку подій, коли "Зеніт" може ухвалити рішення мене звільнити. Але я люблю своїх футболістів і люблю "Зеніт". Я в боргу перед Міллером і Дюковим, вони продемонстрували, що довіряють мені, коли знайшли мене і запросили працювати тут.

Якщо ви маєте на увазі грошову складову, то гроші в мене були і раніше, і зараз є. Гроші я міг би з таким самим успіхом заробляти і в іншому клубі. Мені не треба якесь позахмарне багатство, я і зараз живу досить добре.

Я живу в звичайній квартирі з двома кімнатами і кухнею. Якщо ви хочете перевірити, будь ласка, ви запрошені в гості. У мене звичайна машина. Тому не потрібно робити яких-небудь натяків".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram