>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Рабинович: "Драйву немає"

У київському "Арсеналі" зробили висновки з недавніх помилок.

Рабинович: "Драйву немає"
Фото: Макс Левин

Президент "Арсеналу" Вадим Рабинович ось уже місяць перебуває за кордоном, але футбол не кинув:

"Андрій Полунін сьогодні в клубі є фактично першою людиною, тому що я перебуваю у справах уже близько місяця за межами України. І ще близько двох місяців, мабуть, буду в поїздках або за межами країни. Сьогодні я  змушений не так детально займатися керівництвом, хочу подивитися, як усе відбувається без мого особливого втручання. Може, й без мене нові люди зможуть упоратися. Якщо чесно, все добре, але немає драйву, а без драйву я не звик нічим упритул займатися. Тож сьогодні фактично керує футбольним клубом "Арсенал" Полунін.

Ми його взяли як серйозного, грамотного фахівця. Він відповідає за всю адміністративну частину клубу, налагоджує роботу апарату. Також на ньому фінансові питання. Так, фактично, і всі інші, крім спортивної частини - за це відповідають у нас головний тренер Леонід Кучук і спортивний директор Олександр Томах. Леоніда Кучука вважаю одним із найсильніших і перспективних футбольних тренерів пострадянського простору. Дуже своєрідна людина, не за один день я знайшов із ним спільну мову. Ще коли побачив його вперше, зрозумів - це наш тренер, вписується в нашу концепцію, вважаю і по сьогодні його найкращим тренером для київського "Арсеналу".

На мій погляд, команда сьогодні займає те місце, на яке заслуговує. Вважаю, що ми спокійно можемо боротися в цьому сезоні за 4-5 місце в таблиці чемпіонату. І знову вийти в Лігу Європи. Ми давно вже "проїхали" той випадок із "Мурой". Провели великі зміни в команді, насамперед в адміністративному плані. Упевнений, що в цьому компоненті в нас усе гаразд.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram