>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Блохін у некоректній формі написав заяву на звільнення, - президент ФФУ

Олег Блохін підписав контракт із "Динамо", не розірвавши відносини із Федерацією.

Блохін у некоректній формі написав заяву на звільнення, - президент ФФУ
Фото: galsports.com

Президент ФФУ Анатолій Коньков приймає вибір Олега Блохіна і чекає на пропозиції від Михайла Фоменка:

- Звістка про те, що Олег Блохін став головним тренером "Динамо" і залишає збірну, нас шокувала, такого ми не очікували. Усі наші зусилля були спрямовані на створення ідеальних умов для підготовки національної збірної, тому такий розвиток подій нас по-справжньому здивував і засмутив. Напевно, це рішення є не цілком слушним щодо українського футболу, але це вибір Блохіна, нам залишається тільки прийняти його.

Зараз збірна має головного тренера - це Олег Блохін. Олег Володимирович подав заяву на звільнення, однак написано її в некоректній формі, що фактично означає, що жодної заяви на сьогодні немає. А Олег Блохін залишається тренером збірної. Я розмовляв із ним, і досягнута домовленість про те, що він підготує збірну до двох найближчих матчів проти Молдови та Чорногорії. На яких умовах - чи за контрактом, чи на громадських засадах - ми поговоримо пізніше. Найголовніше, що Олегу Блохіну зараз потрібно зосередитися на підготовці збірної до важливих матчів і на досягненні позитивного результату. Це і є зараз найбільшим пріоритетом.

Пошуки головного тренера почнуться тільки тоді, коли ми отримаємо офіційну заяву про звільнення від нього. Але ми готові до цього. Нещодавно ми призначили голову комітету національних збірних і тренерської ради - Михайла Фоменка. Пошук нового головного тренера - його компетенція, і ми будемо чекати на пропозиції від нього.

Баль і Роменський? Від них заяв ми не отримували".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram