>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Алієв: "Судді зробили все, щоб "Дніпро" програв"

Півзахисник "Дніпра" вважає, що "Шахтарю" варто достроково віддати перше місце.

Алієв: "Судді зробили все, щоб "Дніпро" програв"
Фото: kp.ua

Півзахисник "Дніпра" Олександр Алієв поділився своїми думками з приводу роботи суддів у матчі його команди з "Шахтарем":

- Як забиває "Шахтар" перший гол? З поза гри. Я сидів на лавочці і прекрасно все бачив. І мені абсолютно всі дзвонили після матчу сказали те саме. Цікаво, що тепер Сергій Палкін розповість про Срну. Вся та сутичка, що сталася наприкінці гри, почалася від Даріо. А Сергійко Палкін нехай розповість, чи має право гравець говорити нецензурні слова на адресу тренера. Я багато читав, як Палкін розповідав, що мене треба дискваліфікувати. Нехай зараз він розповість про свого гравця. Я до Даріо добре ставлюся і розумію, що це емоції, і в мене тоді в Донецьку були емоції. Я тоді вчинив неправильно, коли схопив за горло тренера. Але зараз мені цікаво послухати Палкіна. Ну а так, що сказати? Чудова гра, але рахунок не за грою. Суддя зробив усе можливе, щоб "Шахтар" виграв, а "Дніпро" не відвіз звідси жодного очка.

Я згоден, що був перший пенальті, але як можна ставити другий і видаляти при цьому гравця? Знаєте, я перебував в Австрії на зборах перед чемпіонатом Європи, коли до нас приїжджав Колліна і розповідав усі тонкощі. Людина стрибає спиною. Так, рука в нього висить, але за це пенальті не ставиться. Видаляти і ставити за це пенальті...? Ну, все можливо. Судді зробили все щоб "Дніпро" сьогодні програв. В кінці гри не пам'ятаю, хто подавав у нас. Була притиснута рука, я думаю, у Кучера. Чому суддя не ставить пенальті? Той самий момент. Що ж це таке? Давайте зробимо так, щоб на початку чемпіонату "Шахтарю" повісили золоті медалі, а інші 15 команд будуть битися з 2-го по 16-е місце. Так неможливо грати. Це просто ганьба українському футболу. Так, "Шахтар" - дуже гарна команда і законно перебуває на першому місці. Ми її поважаємо, але так судити не можна. Боковий арбітр - дівчина. Вона просто не встигає за тим моментом, коли нам забивають гол.

Суддя заважав на полі. Він зробив все можливе, щоб "Дніпро" не взяв очки. Знаєте, мені неприємно бачити, як вбивають команди на "Донбас-Арені". Прекрасний стадіон, гарна команда, але судді просто вбивають тут. Я ще раз говорю: давайте на самому початку повісимо золоті медалі "Шахтарю", а інші команди будуть битися з 2 по 16 місця. Ну, неприємно дивитися на це, гидко. Дійсно гидко. Це ганьба українському футболу. Гру просто вбив суддя!

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram