>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

La Gazzetta dello Sport: Луческу лякає "Юве"

Ситуація в групі ускладнюється. Команда Конте тільки третя.

La Gazzetta dello Sport: Луческу лякає "Юве"
Фото: shakhtar.com

Оглядач La Gazzetta dello Sport Рікардо Пратезі аналізує поєдинок "Ювентус" - "Шахтар":

Туринці знову зіграли внічию. Але ставити знак дорівнює між грою в Лондоні й учорашнім поєдинком не варто. На "Стемфорд Бридж" "Юве" продемонстрував відмінний спектакль, а у вівторок він ледве перебирав ногами. Прем'єра на "Ювентус Стедіум» не вдалася. Туринці виявилися безсилими проти техніки української команди. Володіння м'ячем у бразильців було приголомшливим. Таких труднощів "Юве" не знало ані в матчі з "Фіорентиною", ані в грі проти "Роми". Гості, якщо порахувати гольові моменти, варті кращого результату. Однак "Юве" продовжив таки свою безпрограшну серію. Та якщо туринці і далі будуть грати пішки, то вийти з групи їм не вдасться.

"Шахтар" на початку гри був чудовим. Українці вкрали в італійців ініціативу. Чотири бразильці Луческу, продемонструвавши техніку, якість, володіння м'ячем і виснажливий темп, вибили з рук господарів їхню головну зброю. М'яч! Бути біді, але суддя з Голландії пощадив туринців: порушення на Вілліана з боку Ліхштайнера було очевидним. На 23 хвилині Вілліан і Тейшейра таки пробили Буффона. Відповідь господарів була миттєвоб. Пірло нешаблонно знайшов Бонуччі. А жорсткий захисник убив м'яч під поперечину. Наприкінці першого тайму господарі перехопили ініціативу, але П'ятов був надійним.

На початку другого тайму "Юве" заволодів м'ячем і взявся комбінувати на підступах до штрафного, намагаючись навантажити форвардів. Однак активний Вілліан змушував жахатися оборону господарів. Поступово темп гри спав. Квальярелла (останній козир Конте і Каррери) не зумів переламати перебіг гри.

Гравці "Ювентуса" помітно втомилися і, прагнучи зберегти синицю в руки, відійшли назад. У кінцівці матчу господарі відбивалися вже з останніх сил, ризикуючи втратити все. "Шахтар" був близьким до перемоги, але Буффон упорався з ударом Срни. А на 92-й хвилині 30 тисяч, які прийшли цього вечора на стадіон, полегшено зітхнули. Вілліан влучив у поперечину...

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram