>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Лікарі розповіли про здоров'я Блохіна

Кажуть, що забрали з палати телевізор, щоб не дивився футбол.

Лікарі розповіли про здоров'я Блохіна
Фото: Макс Левин

Стан здоров'я головного тренера ФК "Динамо" Олега Блохіна, якого 5 жовтня було госпіталізовано з гіпертонічною кризою, стабільний, загроз його життю немає.

Про це заявив президент медичної клініки "Борис" Михайло Радуцький.

"Ми вважаємо, що, на жаль, не пройшов безслідно психоемоційний сплеск, який пережив Олег Володимирович в останні десять днів. Але загрози для життя немає. Звичайно, загадувати ніхто не має права, але стан стабільний, і ми сподіваємося, що все буде добре", - розповів він "Комсомольській правді в Україні".

Він також підкреслив, що Блохіну найближчим часом треба побути поза футболом. "Він уже мало не завтра зібрався на тренування, але ми, звісно, не пустимо. Ми спеціально забрали з палати телевізор і заборонили всі відвідування. Емоційність може піти не на користь", - сказав президент клініки.

Водночас президент київського "Динамо" Ігор Суркіс уже відвідав головного тренера команди і висловив сподівання, що в найближчі дні Блохіну стане краще.

"Це результат певного стресу. Адже на Олега Володимировича останнім часом звалилося велике навантаження, перш за все психологічна. Але, сподіваюся, мине 4-5 днів в спокійному режимі, і стан нормалізується. Він хлопець здоровий, його обстежили. Будемо сподіватися, що все буде добре. У будь-якому разі на сьогодні передумов для хвилювань немає жодних", - сказав Суркіс в коментарі Gazeta.ua.

Як повідомляли, 5 жовтня Блохін почувався погано і був змушений звернутися за допомогою до лікарів, діагноз - гіпертонічна криза. Найближчий тиждень головний тренер проходитиме лікування в одній зі столичних клінік.

25 вересня Блохін підписав чотирирічний контракт з київським "Динамо", залишивши національну збірну України. Також він проведе з головною командою країни два матчі відбіркового турніру ЧС-2014 проти Молдови та Чорногорії в середині жовтня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram