>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Блохін висуває ультиматуми лікарям клініки

Тренер вимагає телевізор.

Блохін висуває ультиматуми лікарям клініки
Фото: Макс Левин

Відновлення тренера "Динамо" і збірної України Олега Блохіна минає нормально, але йому заборонено зараз хвилюватися.

Про це заявив президент медичної клініки "Борис", у якій лікують Олега Блохіна, Михайло Радуцький.

"Скільки часу знадобиться - лише Бог знає, я принципово не відповідатиму на це питання. Загадувати наперед, надто в медицині, - погана прикмета. Олег Володимирович почувається нормально - так, як повинна почуватися людина після такої операції наступної доби", - переказує слова Радуцького Комсомольская правда в Украине.

За словами Михайла Борисовича, Блохін у бадьорому настрої і вимагає, щоб йому дозволили подивитися сьогоднішній матч Прем'єр-ліги "Дніпро" - "Динамо".

"Ми однозначно не дозволимо, хоча Олег Володимирович ображається. Матч важливий, але здоров'я Блохіна - важливіше. Це не обговорюється", - говорить Радуцький.

Президент клініки стверджує, що найскладніше в лікуванні - це те, що Блохін - дуже емоційний і діяльний чоловік.

"Висуває ультиматуми - що він буде дивитися телевізор, якщо не буде - підведеться й піде. У цьому весь Блохін, яким він був завжди, лідер за вдачею. Але зараз ми із цим боремося", - повідомив пан Михайло.

Михайло Радуцький вважає, що допомогти якнайшвидше одужати Блохіну може перемога "Динамо" над "Дніпром":

"Однаково просочиться інформація, як сьогодні зіграє "Динамо". Емоції Блохінові заборонені, але позитивні трохи менше, ніж негативні. Якщо сьогодні "Динамо" виграє у "Дніпра", ми тихесенько завтра Олегу Володимировичу про це скажемо. Це буде допомога у відновлювальному процесі", - пообіцяв президент клініки.

Нагадаємо, Блохіна госпіталізували в п'ятницю з гіпертонічним кризом, а в суботу Олегові Володимировичу знадобилася термінова операція - у нього виявили тромбоз лівої сонної артерії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram