>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Мілевський грубіянить Михайличенкові, а "Динамо" програє "Дніпру"

Чутки про переродження "Динамо" виявилися дуже перебільшеними.

Київські "динамівці" добігалися - за грою поступилися команді Хуанде Рамоса. Кияни програли перший матч за керівництва Блохіна, але без Блохіна. Олегові Володимировичу, нагадаємо, зробили операцію на сонній артерії.

Кияни вийшли на поле з Мілевським у стартовому складі, зате без Шовковського (травмувався на останньому тренуванні) і Кранчара. До слова, відразу сім українців опинилися на полі з перших хвилин.

"Дніпро" відкрило рахунок на 12-й хвилині поєдинку, коли після навісу Селезньов із двох метрів вразив ворота Коваля.

"Динамо" в першому таймі могло і пропустити ще раз, і забити, але Браун Ідейє (нігерійця після демісії Сьоміна немов заціпило) пробив у штангу.

У другому таймі "Дніпро" очікувано відійшло назад, а гості спробували зрівняти рахунок. По суті, "Динамо" грало у футбол по-сьомінськи - катало м'яч і намагалося розрізати оборону суперника по центру воріт. А фланги, по суті, не працювали. Чи то щільна опіка "дніпрян" позначилася, чи ще щось.

Олексій Михайличенко (саме він за відсутності Блохіна був головним) вирішив замінити трохи втомленого Мілевського. І Артем віддячив своєму наставникові ще зі срібної "молодіжки" сповна - сказав щось не дуже приємне і відмовився подати руку.

Тим часом "Дніпро" забило другий гол. Абсолютно бездарно зіграв захист киян - Хачериді, вкотре не втримавши рівновагу, не зміг "з'їсти" Матеуса в куті штрафного, а підстраховувати Євгена ніхто й не думав! У підсумку Матеус, скориставшись скиданням... Велозу після власного прострілу, головою вразив ворота Коваля. "Головаста" перемога "Дніпра".

Щоправда, дніпропетровці, полегшено зітхнувши, дозволили Києву відквитати один м'яч. Це Мігел Велозу за кілька секунд до фінального свистка прекрасним, блискучим, фантастичним ударом здалеку розмочив Лаштувку (а трохи раніше м'яч після удару португальця "облизав" поперечину - не зробили висновків "дніпряни", не зробили).

Хуанде Рамос може приймати вітання з першою дійсно великою перемогою в рамках чемпіонату України. Нагадаємо, "Динамо" Сьоміна розбивало "Дніпро", як горіхи, двічі громлячи суперника із рахунком 4:0. Але і "Дніпро" нині не те, і "Динамо" вже не те чи наразі не те.

Додамо, що в обох команд після 11 турів Прем'єр-ліги по 24 очки. І вони ділять другу сходинку турнірної таблиці.

"Дніпро": Лаштувка, Матеус (Денисов, 90), Одібе, Селезньов (Федецький, 66), Зозуля (Кравченко, 86), Стринич, Коноплянка, Джуліано, Канкава, Мандзюк, Мазух

"Динамо": Коваль, Хачериді, Тайво, Гусєв, Гармаш (Мехмед, 88), Михалик, Ідейє, Мілевський (Раффаеле, 64), Ярмоленко (Рубен, 80), Велозу, Сілва

Попередження: Зозуля, 47, Коноплянка, 69, Стринич, 76 - Мілевський, 23, Сілва, 36, Гусєв, 45 +3, Михалик 79

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram