>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ярославський: "Команда не допрацьовує"

Президент "Металіста" вважає, що команда спочиває на лаврах.

Ярославський: "Команда не допрацьовує"
Фото: Дмитрий Неймырок

Президент харківського "Металіста" Олександр Ярославський прокоментував поразку своєї команди в матчі з донецьким "Шахтарем":

- Причина поразки? Команда просто не допрацьовує так, як може це робити. Ось і все. Нам потрібно ще дуже багато працювати, щоб про це говорити. Про місце на п'єдесталі можна говорити скільки завгодно, але якщо не вигравати матчі, то це все порожні розмови. Враховуючи наше місце в турнірній таблиці і кількість набраних очок, старт був невдалим. Але нічого страшного не сталося, просто потрібно працювати. Нам потрібно якісно покращувати нашу гру. Упевнений, гравці "Металіста" здатні поліпшити малюнок гри. Зараз потрібно, щоб вони допрацьовували. У минулому сезоні вони ж показували результат. Схоже, що зараз вони вирішили "почивати на лаврах минулого сезону". А так не виходить.

Маркевич у збірній? Сумісництво вже було, і з експериментами ми покінчили. Думаю, на цьому можна зупинитися. Маркевич не раб, а я не рабовласник. Він може вирішувати так, як йому підказує серце.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram