>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Куніцин: "На Селюка чекає суд"

На півострові досі штормить.

Куніцин: "На Селюка чекає суд"
Фото: sevstyle.com

Генеральний директор СК "Таврія" Сергій Куніцин відреагував на нову порцію гострих слів свого барселонського опонента Дмитра Селюка.

Зокрема, Селюк заявив: "Вважаю, що "Таврія" раптово почала вигравати, тому що це вигідно клубному керманичу Сергію Куніцину. Він балотується на виборах до Верховної Ради, тому виграші кримчан - сприятливі для нього, адже це голоси вболівальників".

Як приклад Селюк навів нещодавній матч "Таврії" проти "Кривбасу": "Там, по-моєму, все було підозріло! Дуже! Судіть самі: одна команда швиденько так, у стартові хвилини, забиває два м'ячі, а потім на полі запанував тотальний спокій. І нікому вже нічого не було потрібно. Дивний, дуже дивний матч".

Куніцин на це відповів не менш різко:

- Подумайте самі: який зв'язок може бути між результатами професійної команди і виборами в парламент? Команди, де половина - легіонери, які, м'яко кажучи, не дуже вникають у те, що діється в нашому політикумі. Причім тут вибори взагалі? Тим паче, балотуюся в регіоні, який давно віддав голоси за відому партію, а я входжу до іншого списку - чи є практичний сенс використовувати в цьому плані СК? А що стосується натяків на "договорняк" із "Кривбасом" - за такі натяки суд чекає.

У нас дійсно хороший підбір виконавців, тому в перемогах немає нічого дивного. Зверніть увагу хоча б на те, скільки у нас збірників: Назаренко, Шиндер, Кахріман, Буссаіді ... Нарешті стабілізувався склад: пішли семеро гравців, яких привіз Селюк і які вбачали в "Таврії" тільки місце для заробітку. Ми вийшли з психологічної ями, куди, зокрема, потрапили через непродуману селекційну політику, яка мала місце взимку. Влітку до нас прийшов новий тренер. Йому потрібен був час для освоєння, для того, щоб підопічні звикли до нього, щоб розібрався з завалами, залишеними попереднім наставником і керівником...

Зверніть увагу: ми вже чотири матчі поспіль не пропускаємо м'ячів, граємо на "нуль"? Хіба це не показник класу команди?

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram