>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Злодій-рецидивіст охороняв Мессі

Людина, яка пограбувала 500 банків, працювала в "Барсі".

Злодій-рецидивіст охороняв Мессі
Фото: apinews.ru

Колишній злочинець Даніель Рохо кілька років працював охоронцем іспанського футбольного клубу "Барселона" і вважався, зокрема, одним з охоронців аргентинця Ліонеля Мессі.

Рохо, який пограбував 500 банків і з 15 років знаходився в злочинному світі, 1997 року вирішив виправитися і став працювати у футболі. 2006 року він найнявся охоронцем в "Барселону", коли головним тренером працював голландець Франк Райкард, і в його обов'язки, зокрема, входило розвозити футболістів по домівках, коли ті напивалися в нічних клубах і не могли сісти за кермо.

"Одного разу мене послали забрати Мессі після тренування, - розповів Рохо в інтерв'ю італійській La Gazzetta dello Sport. - Він був сором'язливим, боязким хлопчиком. Коли він обідав, я розповідав йому історію про своє життя. І в розмові він особливо не брав участь, йому просто нічого було сказати - в його житті були тільки тренування і матчі. в клубі йому не дозволяли гуляти з дівчатами, тільки зараз він починає усвідомлювати, що таке справжнє життя".

Як уточнює ІТАР-ТАРС, Рохо не працює в "Барселоні" вже два роки. Він розповів, що минулого року сходив на матч команди, після якого повечеряв з Мессі, і аргентинець відвіз його на машині додому.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram