>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Збірна України може знімати бронювання із квитків у Бразилію

Наші футболісти зазнали принизливої поразки від Чорногорії.

Після молдовського конфузу збірна не мала іншого виходу, як активно грати на перемогу в матчі з Чорногорією на "Олімпійському". Але масштабний тиск на ворота гостей практично не виливався у дійсно небезпечні моменти. Загроза - це ще не гол. Запам'ятався удар із кута штрафного від Олега Гусєва, який потенційно виглядав безперспективним. Але м'яч просвистів за декілька метрів від штанги.

А під завісу тайму Михалик подарував м'яч суперникові - чорногорці розіграли відрив, як по нотах, а Дам'янович чітко реалізував вихід один на один - 0:1.

У другому таймі збірна України виглядала не краще, ніж у першому. А гості на 80-й хвилині, після низки небезпечних моментів на "другому поверсі", заробили пенальті - це Селін після подачі кутового притримав суперника руками. На щастя, Йоветич пробив безхитрісно, і П'ятов упорався з ударом, а потім і зі спробою добивання.

Але невдача ніяк не подіяла на чорногорців, а наші гравці сприйняли міні-подвиг П'ятова без ентузіазму.

І все ж Україна могла вирвати справедливу нічию, проте Руслан Ротань уже в доданий час буквально з трьох-чотирьох метрів не влучив по м'ячу після чудо-передачі Коноплянки, який нарешті вирішив зробити пас, а не бити по воротах.

Наша збірна зазнала мінімальної поразки 0:1 й у відборі на ЧС-2014 у Бразилії має в активі два очки після трьох матчів. У чорногорців - 7 пунктів.

Додамо, що інший матч нашої групи - Польща-Англія - не відбувся через примхи природи. Стадіон "Народовий" у Варшаві затопило дощем.

Відбірний турнір ЧС-2014. Група H

Україна - Чорногорія - 0:1

(Дам'янович, 45)

На 80-й хвилині Йоветич (Ч) не реалізував пенальті (воротар)

Україна: П'ятов, Девіч (Зозуля, 52), Бутко (Ярмоленко, 62), Михалик, Селезньов (Назаренко, 82), Ротань, Коноплянка, Гусєв, Кучер, Тимощук, Селін

Чорногорія: Божович, Савич, Джудович, Дринчич, Зверотич (Новакович, 88), Пекович, Дам'янович (Вукчевич, 72), Йоветич (Вучинич, 86), Волков, Йованович, Баша

Попередження: Кучер, 45+4, Гусєв, 74, Селін, 79 - Пекович, 16, Зверотич, 44, Дринчич, 45 +2, Савич, 77, Вучинич, 88

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram