>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Баль: не всі у збірній показали повну самовіддачу

В.о. головного тренера збірної України Андрій Баль після поразки від чорногорців знайшов у собі сили покартати футболістів.

Баль: не всі у збірній показали повну самовіддачу
Фото: dynamo.kiev.ua

Нагадаємо, наша команда на "Олімпійському" програла 0:1 й у відборі на ЧС-2014 має два очки після трьох матчів.

- У двох останніх матчах ми втратили п'ять очок. Зрозуміло, що ми сподівалися на зовсім інший результат і за грою могли розраховувати на те, що досягнемо цього. Але в кожнім разі будемо боротися до кінця.

На жаль, наші атакувальні гравці сьогодні не були такими активними, як зазвичай, і це не дозволило пройти оборону збірної Чорногорії, яка перекрила всі доступи до своїх воріт. Ударів же здалеку завдавалося дуже мало, а ті, що були, не досягали мети.

У нас усі хлопці - професіонали, і відразу після гри в Кишиневі ми сказали їм, щоб вони якнайшвидше забули про цю невдачу і налаштовувалися на матч із Чорногорією. Потім у нас були й індивідуальні бесіди, і установка, і спеціальна підготовка в тренувальному процесі. Тому сьогодні вони виходили на гру повністю готовими психологічно, але пропущений гол "у роздягальню" десь трохи надломив хлопців.

Ярмоленко зараз трохи втратив форму, і ми розраховували випустити його у другому таймі, щоб він підсилив гру в рамках того часового відтинку, коли може показати свою кращу гру. Від гравців ми чекаємо на максимальну самовіддачу, але деякі хлопці сьогодні цього, на жаль, не показали.

Планували ламати оборону суперника за рахунок флангових атак. І наші фланги сьогодні працювали. Правда, в першому таймі лівий край виглядав не так активно, як правий, але в перерві ми поговорили з хлопцями, і в другому таймі запрацювали вже два фланги.

Гра з Англією дала хлопцям упевненість, але, крім цього, мабуть, дала їм і якусь самовпевненість. Тепер треба починати спочатку, опускати гравців на землю. Сьогодні боротьбу і на верхах, і за підбір м'ячів було програно. Чорногорці успішно руйнували наші атаки. Наразі доводиться констатувати, що наші атакувальні гравці поки що не готові до такої силової боротьби.

Сила кожного спортсмена, і футболіста зокрема, - це характер, уміння ніколи не ламатися і гнути ту лінію, в яку ти віриш.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram