>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Боярський: "Пропозиція губернатора - це нахабство"

Свої п'ять копійок у дискусію навколо будівництва арени у Санкт-Петербурзі вніс і відомий артист.

Боярський: "Пропозиція губернатора - це нахабство"
Фото: zenitclub.ru

"Зірковий" уболівальник "Зеніту" Михайло Боярський прокоментував слова губернатора Санкт-Петербурга Георгія Полтавченка, який запропонував жителям міста взяти участь у будівництві нового стадіону:

"Сподіваюся, що він висловив ці пропозиції з точки зору патріотизму, а не з метою отримати якусь вигоду. У Росії досить розвинений волонтерський рух. Якщо люди допомагають будувати об'єкти в Сочі, то чому це неможливо в Петербурзі? Якщо мешканці міста відгукнуться, то ради Бога. У нашому місті живе велика кількість людей, які саджають дерева, прибирають території. Думаю, що знайдуться добровольці, які захочуть докласти свої зусилля і навички для того, щоб добудувати стадіон. Але я сам особисто в цьому брати участь не зможу. Адже стадіон повинні будувати професіонали, які знають всі тонкощі. Я ж можу написати пісню на честь майбутньої арени "Зеніту" і заспівати її хором разом з іншими артистами.

А ось пропозицію "скинутися" на стадіон я вважаю нахабством. Я давно звернув увагу, що життя в нашій країні взагалі абсурдне. Слова народних обранців тому підтвердження. Нехай депутати і футболісти, які отримують шалені гроші, зроблять це першими. Це буде дуже гарний приклад. А вже потім пенсіонери, які одержують по 5 000 рублів, віддадуть щось для стадіону. Хоча в це я мало вірю".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram