>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Белік: "Соромно..."

Запорізький "Металург" стрімко йде на дно.

Белік: "Соромно..."

Нападаючий «Металурга» Олексій Бєлік в ефірі програми «ПроФутбол» розповів про те, що відбувається зараз з футболом в Запоріжжі:

- Якщо чесно, я вже втомився говорити правду. Не розумію, як можна мовчати в цій ситуації. Вийшли, програли 0:5 - соромно за гру, за результат, але не все так просто. Що непросто? Ну, не один же Белік повинен говорити правду, що потім його ролики в YouTube збирають по 200 тисяч. Мені несоромно правду говорити. Чому я, хлопець із Донецька, повинен переживати за команду більше, ніж хтось тут, із Запоріжжя? Або той самий Кварцяний, який із Луцька, чи Жуніор. Чому вони повинні переживати за команду більше, ніж ті люди, які взяли "Металург", і не зрозуміло, що від нього хочуть?

Якщо люди - масажисти, лікарі - не приїжджають на гру, тому що їм по п'ять місяців не платять грошей. Людям заборгували гроші.

Ми з футболістами поговорили, будемо збиратися і вирішувати якось цю проблему, тому що досить уже ганьбитися. Чесно, дуже соромно. Ми падаємо в якусь яму, а зупинити цю ситуацію може тільки керівництво клубу. Тільки не керівництво клубу в особі ставленика президента, а в особі акціонерів.

В автобусі Кварцяний нічого не говорив, але начебто в нього в понеділок призначена зустріч із президентом і акціонерами клубу. Правда, я точно не скажу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram