>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ахметов поговорить з Абрамовичем про життя

Президент "Шахтаря" збирається засмутити свого російського друга.

Ахметов поговорить з Абрамовичем про життя
Фото: Макс Левин

Президент донецького "Шахтаря" Рінат Ахметов перед матчем із "Челсі" відповів на запитання журналістів.

- Луческу сьогодні сказав, що "Шахтар" готовий обігравати "Челсі". Я хочу підтвердити слова головного тренера. Якщо Містер відчуває, що "Шахтар" готовий обігравати "Челсі", отже, це відчувають футболісти. І, звичайно, відчуваю я. А як буде насправді - покаже гра.

Упевнений, що наші футболісти зроблять усе можливе і неможливе, щоб порадувати вболівальників і щоб післязавтра в нас був чудовий настрій.

Наша короткострокова мета - вийти з групи. Щоб вийти з групи, ми повинні показати все, що ми можемо. Ми повинні віддати всі сили і показати найкращу гру. Те, що "Челсі" - переможець Ліги чемпіонів, приємно. Що сильніший суперник, то приємніша перемога над ним.

Чи зустрінуся я з Абрамовичем? Я думаю, так. Наскільки мені відомо, Рома повинен прилетіти у вівторок. Про що будемо говорити? Будемо говорити про життя, про що завгодно, крім футболу. І я, і він будемо хвилюватися. У нього післязавтра день народження. Ми постараємося зробити все, щоб "Челсі" не привітав його. У нас гарні, дружні стосунки. Завтра на полі буде боротьба. Сподіваюся, від цього виграє передусім уболівальник. І дуже хочеться, щоб виграв саме наш уболівальник.

Вілліан - гравець "Шахтаря". І для того, щоб була боротьба за нього взимку, Вілліану потрібно показувати свої найкращі якості. Якщо Вілліан покаже свої кращі якості, то за нього будуть пропонувати гроші не менші, ніж за Халка. Але для цього потрібно завтра показати все, на що ти здатний. Постійно, а не тільки в одній грі з "Челсі".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram