>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Луческу: цей "Челсі" сильніший від того, який виграв Лігу чемпіонів

Якщо повірити Містеру, то виходить, що "Шахтар" обіграв команду майбутнього.

Луческу: цей "Челсі" сильніший від того, який виграв Лігу чемпіонів
Фото: maestrovip.livejournal.com

Мірча Луческу після впевненої домашньої перемоги над "Челсі" в Лізі чемпіонів зазначив, що його команда повністю заслужила на перемогу.

- Я говорив, що ми можемо грати і навіть тепер обігрувати такі клуби, як "Челсі". Напевно, це один з найбільш видовищних наших матчів за останній час після поєдинку з "Арсеналом". Це підтвердження того, що ми зростаємо, наша молодь міцнішає і грає дедалі впевненіше.

Ми добре підготувалися до матчу, вивчивши сильні і слабкі сторони суперника. Можу відзначити, що сьогоднішній "Челсі" сильніший від того, який вигравав Лігу чемпіонів. Тому наша перемога ще більш вагома. Перемога могла бути і більш впевненою, але Чех творив чудеса у воротах - хотів би відзначити його. В цілому я задоволений організацією гри і тим, як ми припиняли розвиток атак "Челсі". Напевно, наші комбінації ставили в незручне становище оборону суперника. Ми дуже часто потрапляли в штрафний майданчик, єдине - не могли реалізувати те, що створювали.

Це дуже важлива перемога, але наразі ми ще нічого не досягли. У нас залишилося три матчі в цій групі, і всі будуть дуже складними, починаючи з матчу в Лондоні. Упевнений, що "Челсі" буде набагато серйознішим, ніж сьогодні. Відзначу і "Норшелланд". Ми вивчали його гру з "Челсі", лондонці тільки наприкінці поєдинку домоглися такого великого результату. Підтвердження тому і сьогоднішня нічия данців з "Ювентусом". Тому в Копенгагені буде дуже складний матч, не кажучи вже про "Ювентус".

Попереду дуже важливі три гри, результат яких ніхто не може передбачити. Сьогодні потрібно порадіти цій перемозі, а потім вже будемо думати про наші подальші матчі.

***

"Шахтар", маючи в активі 7 очок після трьох матчів, одноосібно очолює групу E. Матчі наступного туру в цій групі будуть зіграні 7-го листопада.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram