>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Михайличенко: "Кожен матч треба грати на перемогу"

"Динамо" прилетіло в Португалію за трьома очками?

Михайличенко: "Кожен матч треба грати на перемогу"
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Перед матчем з "Порту" тренер "Динамо" Олексій Михайличенко розповів про роботу над помилками.

- Якщо в двох словах, то у нас був трошки інший графік, ніж у "Порту", оскільки наш суперник зміг зіграти другим складом кубковий матч після гри збірної. У нас же не було такої можливості, ми провели дуже складний матч проти "Металіста". Наша підготовка носила більше теоретичний характер, приділили багато уваги розбору останніх поразок. В першу чергу, намагалися розібрати помилки, які не дозволили показати гру, на яку розраховували, і з цього добитися результату.

Тренування носили відновний характер більше, оскільки на гравців "Динамо", що виступають у збірних дуже велика, і ті кадрові проблеми, які у нас були, ще посилилися, тому що ми втратили ще й Раффаеле. Але завтра у нас гра Ліги чемпіонів, яка дуже високо цінується і відіграє для нас дуже важливу роль. І той фактор, що ми граємо на полі лідера нашої групи, теж важливий. У нас стоїть завдання виходу з групи, тому позитивний результат у завтрашньому матчі дуже важливий для нас

З Велозу все гаразд.

Мігель отримав пошкодження, але воно не настільки важке, щоб заважати йому тренуватися і готуватися. Він тренувався з усіма і готується до гри.

Спілкування з Блохіним стало щільнішим. Він був на базі, ми приділяли багато часу психологічної підготовки, питання персональної відповідальності, проводили роботу над помилками.

"Порту" в силу того, що молода, у неї гарна командна швидкість, добре підготовлені гравці індивідуально. Але граючи в Загребі і в Португалії з ПСЖ, "Порту" показав, що намагається нав'язати свою гру, боротьбу на кожній ділянці поля, добре використовував командні швидкісні якості.

Це Ліга чемпіонів і приїжджати і говорити, що нам треба відбитися або будемо грати на нічию, - вже в чомусь програти. Тому все, що ми будемо пропонувати хлопцям, всі наші напрацювання будуть спрямовані на те, щоб домогтися позитивного результату. Це ще не той випадок, коли можна стратегічно розраховувати, достатньо нічиї або якогось іншого результату. Кожен матч треба грати на перемогу. Для нашої команди це важливо і з психологічної точки зору.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram