>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Дем'яненко: "Так само неоднозначно нас судили в матчі з "Шахтарем"

У матчах "Волині" з донецькими командами суддівство було "однаковим".

Дем'яненко: "Так само неоднозначно нас судили в матчі з "Шахтарем"
Юрий Вакс
Фото: dynamo.kiev.ua

Головний тренер луцької "Волині" Анатолій Дем'яненко прокоментував факт свого видалення в нещодавньому матчі 12-го туру чемпіонату України з донецьким "Металургом".

"Згоден, не стримався. Зараз розумію, що можна було відреагувати на ці події набагато спокійніше. Щось найшло на мене - не потрібно було вибігати за межі технічної площі і так емоційно кричати. Але в моїх словах не було нічого неправдивого. Я сказав : "Вся країна бачила, що пенальті в тому епізоді і близько не було! Бог і справедливість є на світі!". Хоча крамольного змісту в моєму вигуку не було, рефері попросив мене піти у підтрибунне приміщення...

Така ситуація для мене зовсім нова. Як гравця за всю футбольну кар'єру мене жодного разу не видаляли з поля, як тренера - тим паче. Але водночас скажу: ми уважно переглянули відеозапис моменту і переконалися в тому, що у пана Вакса не було ніяких підстав вказувати на "точку". Наш клуб подав протест на дії арбітра - це було наше колективне рішення, керівників клубу і тренерів. Написали листа керівництву ФФУ з вимогою не залишати цей епізод без уваги.

Чи буде на нього реакція? Побачимо. Адже якось повинні реагувати футбольні органи на такі помилки "людей в чорному"... Тим більше, якщо мова йде про результативну помилку, яка вплинула на підсумок гри. При цьому арбітр знаходився поруч, в гущавині подій - ось що прикметно. А востаннє з таким неоднозначним суддівством я стикався у другому колі минулого чемпіонату, коли в домашній грі з "Шахтарем" за рахунку 1:1 в наші ворота також призначили дивний 11-метровий".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram