>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" знову програло в футбол

У матчі третього туру групового етапу Ліги чемпіонів на виїзді київське "Динамо" зазнало поразки від "Порту".

"Динамо" знову програло в футбол
Фото: Макс Левин

Господарі розпочали матч першим номером і вже через 15 хвилин вели в рахунку. Лучо Гонсалес протягнув м'яч до кута штрафного і прострелив ліворуч, а Варела дотиком засадив м'яч у дев'ятку воріт Шовковського.

Уже через шість хвилин "динамівцям" удалося відігратися. Велозу подав з кута поля, Гусєв виявився спритнішим за всіх на лінії воротарського і головою відправив м'яч у сітку воріт - 1:1.

Після цього темп гри дещо впав, але це не завадило господарям поля ще раз вийти вперед. На 36-й хвилині Джеймс класним пасом запустив Джексона у штрафний, той виграв силову боротьбу в Хачериді й низом пробив Шовковського, який вийшов з воріт, - 2:1.

У другому таймі в киян з'явилося більше моментів для того, щоб зрівняти рахунок, і на 72-й хвилині своїм шансом скористався Браун Ідейє. Ярмоленко закинув м'яч у штрафний на хід нігерійцеві, Браун першим дотиком прийняв м'яч на груди, а другим пробив зблизька Елтона.

Лише шість хвилин знадобилося гравцям "Порту" для того, щоб знову вийти вперед. Лучо Гонсалес прострелив справа вздовж лінії воротарського, Михалик і Шовковський не змогли перервати передачу, а Джексон розстріляв уже порожні ворота - 3:2.

До самого фінального свистка гості більше володіли м'ячем, але так і не спромоглися влаштувати фінальний штурм і змінити рахунок у матчі.

"Порту" - "Динамо" 3:2

Голи: Варела 15, Джексон 36, 78 - Гусєв 21, Ідейє 72

"Порту": Елтон, Отаменді, Фернандо, Мангала, Варела (Атсу, 64), Родрігес (Лопеш, 90+2), Джексон Мартінес, Моутінью (Дефур, 75), Майкон, Лучо Гонсалес, Даніло

"Динамо": Шовковський, Хачериді, Тайво, Гусєв, Гармаш, Михалик, Ідейє, Ярмоленко, Вукоєвич (Кранчар, 84), Велозу, Бетао

Попередження: Гармаш, Бетао, Велозу - Майкон

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram