>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Михайличенко: "Динамо" не заслужило поразки, для мене це абсолютно ясно

Команда прогресує, вважає помічник Блохіна.

Михайличенко: "Динамо" не заслужило поразки, для мене це абсолютно ясно
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Олексій Михайличенко після нової поразки "Динамо" - цього разу від "Порту" в Лізі чемпіонів "- знайшов позитив у діях команди.

- Гра вийшла цікавою і змістовною. Що стосується командних дій, результат це не підтвердив, але тактика на гру була обрана такою, щоб добитися результату. Саме індивідуальні помилки призвели до того, що ми не можемо говорити про позитивний результат. Ми не заслуговували сьогодні поразки, для мене це абсолютно ясно.

"Динамо" не дозволило зіграти "Порту" в притаманний йому гострий атакуючий футбол. За всю гру у суперника було чотири удари по воротах - це майже 100% реалізація. Тут потрібно говорити про сильні індивідуальні дії гравців "Порту". Але були і помилки наших футболістів.

У нас зараз більше теорії і відновлювальних заходів, ніж безпосередньо тренувальної роботи. Щоб донести футболістам наше бачення футболу - потрібен не один день. І все-таки можу сказати, що саме дисципліна тактичних побудов сьогодні була на гарному рівні.

Були індивідуальні помилки. Ті навантаження, які випали на наших основних гравців захисту, і в клубі, і в збірній, і не маючи варіантів надати відпочинок, на сьогоднішній момент їх готовність і фізична, і психологічна далека від оптимальної. Нам не вистачило концентрації уваги. Від дисципліни багато в чому залежить успіх. Навіть за 0:1 у нас не було різнобою, гра йшла за нашим сценарієм. Ми двічі відігравалися, а втретє це зробити це не вийшло. "Порту" грамотно "згасило" гру, перешикувалося. За винятком лише створених нами "напівмоментів" зі стандартних положень.

"Порту" не влаштовувала нічия, вони на 100% використовували наші помилки. Не можу сказати, що суперник у цей період сильно додавав. Хлопці готові до запропонованої нами роботі і принципам ведення гри. Перебудова дається важко, але від неї нікуди не подінешся.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram