>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Екс-арбітр ФІФА: "Михайличенкові найпростіше скинути все на суддю"

В Україні суддя завжди має рацію.

Екс-арбітр ФІФА: "Михайличенкові найпростіше скинути все на суддю"
Фото: http://expres.ua

Екс-арбітр ФІФА Мирослав Ступар прокоментував роботу арбітра Віталія Годуляна в матчі "Іллічівець" - "Динамо". Нагадаємо, після поєдинку тренер київського клубу Олексій Михайличенко сказав: "Мені здалося, що до кінця матчу Годулян та "Іллічівець" плавно зупинили гру".

- Це все - звичайні емоції: Олексій Михайличенко, перебуваючи на посаді тренера "Динамо" протягом чотирьох офіційних матчів, не переміг у жодному, от і, не отямившись від загалом несподіваної нічиї з "Іллічівцем", наговорив зайвого. На мою думку, претензій до одеського судді бути не може взагалі - він відсудив матч на високому рівні. Хіба що... Можливо, наставникові гостей не сподобалося те, що Віталій Годулян припиняв найменші грубощі, тобто доволі часто свистів... Скинути все на суддю найлегше. Годулян дотримується українського стилю: він судить так, щоб діапазон силових дій на полі був не надто широким, укладався в певні рамки. Звичайно, комусь це не подобається.

Одесит проводить чи не останній сезон у професійній кар'єрі, тому хоче залишити про себе гарне враження серед фахівців. Він може помилятися (подивіться, наприклад, що в Англії коїться!). Але я не бачу в його діях упередженості.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram