>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Алієв підписав контракт з "Анжі"

Аутсайдеру чемпіонату Росії футболіст дістався безкоштовно

Півзахисник Олександр Алієв став гравцем махачкалинського "Анжі". Грати в новій команді півзахисник буде під 8 номером. За словами PR-директора махачкалинського клубу Олександра Удальцова, Алієв підписав контракт на 2,5 року.

Півзахисник дістався дагестанському клубу безкоштовно, оскільки контракт півзахисника з "Динамо" добіг кінця 31 грудня.

Фото: fc-anji.ru

Останній сезон Алієв провів у "Динамо-2" через розбіжності з Олегом Блохіним: головний тренер не бачив футболіста у своїй команді. За "Динамо" півзахисник провів загалом 92 гри (27 голів). У Росії Алієв успішно виступав за московський "Локомотив" і став кращим гравцем Прем'єр-ліги 2010 року. Однак коли з "Локо" пішов Сьомін, футболіст зажадав трансферу. За інформацією російських ЗМІ, київське "Динамо" в січні 2011 року заплатило за трансфер футболіста 8 млн євро.

Зараз "Анжі" займає останнє місце в російській Прем'єр-лізі, набравши 8 очок у 19 іграх. У Лізі Європи команда пробилася в плей-оф.

Нагадаємо, в серпні 2013 року "Анжі" різко змінив вектор розвитку. Клуб відмовився від дорогих зірок (Габулов, Самба, Жирков, Іонов, Діарра, Шатов, Кокорін, Вілліан, Денисов, Ето'О). Клуб також покинув наставник команди Гус Хіддінк. Зараз "Анжі" тренує Гаджі Гаджієв, якому допомагає екс-"динамівець" Андрій Гусін.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram