>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суркіс: за потенціалом такого сильного "Динамо" останніми роками у нас не було

Важкий шлях адаптації київські новобранці вже пройшли

Суркіс: за потенціалом такого сильного "Динамо" останніми роками у нас не було

Президент "Динамо" Ігор Суркіс переконаний, що навесні його команда досягне гучних перемог:

"Ми обговорювали це з Олегом Володимировичем минулого року і прийшли до одного знаменника. Найголовніше, що вдалося створити єдиний колектив. За півроку у нас утворився колектив, де один за всіх і всі за одного. Хлопці вже притерлися один до одного, а це дуже важливо. По-іншому, напевно, і бути не могло. Влітку нас поповнили п'ять легіонерів. Усі з ім'ям, амбіціями і власним способом життя. Комусь цей спосіб життя довелося міняти. До того ж деякі перебралися до Києва разом зі своїми сім'ями, дружинами і дітьми. Футболістові може подобатися в новій країні та місті, а, приміром, дружині - навпаки. Це приносить певний дискомфорт та одразу знаходить відображення на полі. Усе це - важкий шлях адаптації. Варто зазначити, що ми інтегрували в команду не одного виконавця, а одразу п'ятьох.

Крім того, нас переслідували травми. Досить згадати і Селіна, і Гармаша. Гармаша я вважаю одним із ключових гравців "Динамо". Він із тієї плеяди футболістів, що Ярмоленко або Безус, які можуть згуртувати команду навколо себе і домагатися позитивних результатів.

Те, що адаптацію вже пройдено, є позитивним моментом. Те, що ми знизили показники, теж є однією зі складових футболу. Якщо опускаємося, значить є куди підніматися. Усі скучили за гучними перемогами, тому я сподіваюся, що ця команда їх досягне. Чому? Тому що впевнено можу стверджувати, за потенціалом, такої сильної команди в останні роки у нас не було. Природно, все залежатиме від того, як вони підготуються, з яким настроєм вони працюватимуть. І перші матчі весняної частини сезону дадуть відповіді, чи на правильному ми шляху».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram