>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Конкурент Блаттера пропонує запровадити помаранчеві картки

Шампань стверджує, що є "романтиком"

Претендент на посаду голови ФІФА Жером Шампань, який раніше обіймав посаду директора з міжнародних відносин ФІФА, розповів про нововведення, які стали б корисними для організації, повідомляє Yahoo! Sports.

"Ми повинні робити все можливе, щоб допомогти суддям. Їх повинні більше поважати. Я вважаю, що тільки капітани команд можуть мати право говорити з суддями. Якщо футболісти починають активно протестувати, то потрібно пересунути м'яч уперед на 10 ярдів, як чинять у регбі.

Думаю, нам потрібні помаранчеві картки для фолів, занадто грубих для жовтої картки, але не вартих червоної.

Ми повинні активніше використовувати технології . Я великий футбольний романтик, але немає жодного романтизму в програші чемпіонату світу через скасування правильного гола", - заявив Шампань на прес- конференції в Лондоні.

Нагадаємо, раніше Шампань тісно співпрацював із Блаттером, займаючи високі посади у ФІФА. 2002-го Жером допоміг Блаттерові виграти вибори і дуже пишався своїм успіхом (зокрема тим, що зумів переконати африканців підтримати Блаттера). 2005 року між двома функціонерами пробігла чорна кішка. І тепер Шампань має намір балотуватися в президенти ФІФА.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram