>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ультрас "Динамо" патрулюватимуть вулиці від "тітушок"

Фанати закликають узяти з них приклад

Ультрас "Динамо" патрулюватимуть вулиці від "тітушок"
Ультрас "Динамо", архивное фото
Фото: http://vk.com/wbc_kyiv

Ультрас ФК "Динамо" (Київ) вирішили патрулювати вулиці Києва від спортсменів, найнятих владою для залякування демонстрантів.

Про це йдеться у зверненні фанатів до всіх учасників групи в соцмережі "ВКонтакте".

"WBC (White Blue Crew, ультрас "Динамо", - Ред.) формує свій загін самооборони. Звернення до всіх учасників групи: сьогодні вночі "шістки" діючої влади вивели на нічні вулиці Києва продажних козлів - "тітушок", метою яких було бити людей, які підтримують спротив режиму "громадянина януковича", пошкоджувати їхні автомобілі і завдавати збитків місту. Про це відкрито заявляють узяті в полон мерзотники", - сказано в ньому.

"Ми звертаємося до всіх, хто ще не приєднався до оборони Києва від найманих гадів: збирайте на цю ніч екіпажі самооборони в авто", - додають фанати.

"Ми виходимо ЗА КИЯН, ЗА НАШЕ МІСТО, ЗА НАШУ КРАЇНУ, ЗА НАШУ ЧЕСТЬ! Тільки для повних ідіотів може залишатися "загадкою" те, що "шістки" януковича кидають на киян нелюдів, готових чинити злочини за брудні гроші режиму. Тільки сліпі, зомбовані ідіоти можуть у це не вірити", - наголошено у зверненні.

WBC звертається до всіх фанатських рухів України з проханням не допускати того, щоб люди з їхніх лав "велися на цей" брудний "заробіток".

"Усі авто людей, які пов'язані з фанатським рухом ДК і які отримають ушкодження під час цих чергувань, будуть ремонтуватися ЗА НАШ КОШТ", - заявляють ультрас.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram