>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" готується до перенесення матчу з "Валенсією" на нейтральне поле

УЄФА свій вердикт оголосить 8-10 лютого

"Динамо" готується до перенесення матчу з "Валенсією" на нейтральне поле
Фото: EPA/UPG

Віце-президент київського "Динамо" Олексій Семененко в ефірі радіо "Промінь" прокоментував ситуацію про можливе перенесення першого матчу 1/16 Ліги Європи "Динамо" - "Валенсія" на нейтральне поле. Нагадаємо, цей поєдинок повинен відбутися 20 лютого. "Валенсія" вже звернулася в УЄФА з проханням перенести гру з Києва через заворушення у столиці України.

"Є великий ризик того, що матч у Києві не відбудеться. Коли ми про це дізнаємося остаточно? Про це нас УЄФА ще не інформувало, але я думаю, що це буде 8-10 лютого. Ми вже розглядаємо кілька варіантів того, де можна буде проводити матч, але про це ще говорити рано.

Наприклад, якщо УЄФА дозволить проводити матч в Україні, чи можна говорити про те, що один із варіантів перенесення - Львів?

Ні. Там такі самі соціально-політичні проблеми, як у столиці. Чи зможе "Динамо" провести свій матч у Донецьку чи Харкові? Для мене це питання риторичне. Нам потрібна підтримка вболівальників, але я не думаю, що донеччани будуть уболівати за "Динамо", так само як і заледве чи підтримували б наші вболівальники на "Олімпійському" донецький "Шахтар".

Якщо ж шукати місце проведення за кордоном, то там уже спрацьовують і важелі бізнесу - де будуть кращі умови, там і будемо грати.

Узагалі ж усе залежить від рішення УЄФА. Скажу тільки, що нам вистачає досвіду, щоб у Києві за день організувати матч на "Олімпійському", - розповів Семененко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram