>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ярмоленко: Я - "село"? Леоненко, досить єресь нести

Експерт повинен щось виграти як тренер, а не пиво розпивати

Ярмоленко: Я - "село"? Леоненко, досить єресь нести
Фото: football.sport.ua

Півзахисник київського "Динамо" Андрій Ярмоленко через пресу попросив Віктора Леоненка бути коректним:

"Я прекрасно розумію, що підвів команду, і я про це дуже шкодую! Ви можете думати про мою гру, оскільки кожна людина має власну думку, але ображати себе я не дозволю нікому!

Щодо мене, то я не звик про когось погано висловлюватися через пресу, оскільки вважаю, що це низько і неправильно.

Ви називаєте себе експертом, хоча, на мою думку, експерт - це той, хто досяг чогось на тренерській посаді, а не сидячи на тренерській лавці збірної міліції й розпиваючи пиво.

Я ж це не вигадую, а просто наводжу приклад, але я не продовжуватиму, оскільки вийде дуже довга відповідь. Я не хочу, щоб та прихильність, яка була до вас серед наших уболівальників, переросла у звичайну жалість до людини.

Скажу відверто, мені просто набридло слухати цю єресь на свою адресу і на адресу моїх товаришів по команді. Читати до певної міри було смішно, але в мене до вас величезне прохання навчитися коректно висловлюватися!"

Нагадаємо, Леоненко, коментуючи єврокубкову дискваліфікацію Ярмоленко, зазначив:

"У матчі з "Валенсією" через власну дурість не гратимуть Мбокані і Ярмоленко, і Блохін це помічає тільки зараз, а кого це вже хвилює? Президенти клубів повинні нещадно штрафувати гравців за такі дурнуваті картки! Я тому й кажу, що Ярмоленко - нетямущий гравець, просто "село"! Як можна за рахунку 3:1 заробити дві жовті?! А якщо ще згадати про жовті, червоні, "зелені" картки Хачеріді і Гармаша... Ці люди - непрофесіонали, от і все".

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram