>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Дирекція Прем'єр-ліги вкрала у "Арсеналу" всі набрані очки

Тільки "Севастополь", "Карпати" і "Волинь" нічого не втратили

Дирекція Прем'єр-ліги вкрала у "Арсеналу" всі набрані очки
Фото: sport-xl.net

Результати матчів київського "Арсеналу" анульовані. Про це в ефірі "Футбол 1" заявив гендиректор Прем'єр-ліги Петро Іванов:

"Дирекція УПЛ прийняла таке рішення. Воно ґрунтувалося на рішенні КДК ФФУ про відсутність подачі апеляції ФК "Арсенал", а також рішенні Комітету зі статусу й трансферу футболістів, згідно з яким усім гравцям "Арсеналу" надано статус вільних агентів.

На виконання всіх цих рішень дирекція привела турнірну таблицю у відповідний вигляд. Ми зарахували "Арсеналу" технічні поразки.

Як юридична особа, де-юре ФК "Арсенал" є учасником Прем'єр-ліги. Але при цьому команда не бере участі у змаганнях".

Нагадаємо, виключити ФК "Арсенал" зі складу учасників УПЛ можуть тільки Загальні збори. У грудні збори через відсутність кворуму (представники "Динамо", "Дніпра", "Волині", "Таврії", "Карпат" і ... "Арсеналу" не прибували на захід) двічі зривалися.

Зазначимо, що через анулювання результатів ігор за участю "Арсеналу" всі клуби Прем'єр-ліги не дорахуються трьох очок. Тільки "Севастополь", "Карпати" і "Волинь" не втратять очки, тому що восени програли свої матчі "канонірам". "Ворскла", яка зіграла з "Арсеналом" внічию, втратить тільки 1 пункт.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram