>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Сьоміна освистали фани "Габали"

Юрію Павловичу радять піти

Сьоміна освистали фани "Габали"
Фото: EPA/UPG

У минулі вихідні "Габала", яку очолює Юрій Сьомін, не змогла перемогти останню команду азербайджанської ліги - "Рявала" (0:0). Під час матчу гравці "Габали" неодноразово конфліктували між собою. Зокрема, влаштували з'ясування стосунків прямо на полі Ельнур Аллахвердієв і бразилець Додо, а також Суботич і Сільва. Після матчу розгнівані фани "Габали" влаштували обструкцію Юрію Сьоміну, закликаючи тренера піти.

Однак Юрій Павлович в інтерв'ю azerifootball.com заявив, що не бачить причин для занепокоєння:

"Нічия з "Ряваном"? Це відсутність реалізації гольових моментів і двох пенальті, які були справедливо призначені. Ще один пенальті нам не дали. Була певна нервозність. Думаю, основні причини в цьому.

Уболівальники незадоволені, але вони забувають про одне: на якому місці була команда кілька років тому. У складний ситуації вони повинні підтримувати нас. У мене до вболівальників претензій більше, ніж у них до нас.

Конфлікти між футболістами? Якщо футболісти сперечаються, це нормальний процес. Не вийшла гра, між гравцями була суперечка. Нічого страшного я в цьому не бачу. Гірше, коли футболістам байдужий результат. Коли є зацікавленість у результаті, такі конфлікти доречні".

Зазначимо, що після 23-х турів "Габала" посідає 2-е місце в чемпіонаті. Підопічні Сьоміна відстають на 4 пункти від "Карабаху" і випереджають "Баку" на 2 очки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram