>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Блохін: хлопці на гру з "Валенсією" вийдуть злими

"Динамо" повторну гру проведе по-іншому

Блохін: хлопці на гру з "Валенсією" вийдуть злими
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Головний тренер "Динамо" Олег Блохін впевнений, що його вихованці зможуть нав'язати "Валенсії" боротьбу у відповідній грі 1/16 Ліги Європи:

"Було дуже багато тактичних занять, днів зо три розбирали матч з "Валенсією", вказували хлопцям на їхні помилки в цій зустрічі. Переважно, працювали над тактикою, враховуючи проблеми, які ми побачили в першому двобої з "Валенсією". Ось таким чином і провели ці чотири дні в Ла Манзі. Крім того дивилися, як "Валенсія" грала з "Гранадою". Ми спробували перебудувати свою гру. Подивимося, як це у нас вийде реалізувати.

Мета на відповідну гру? Вийти, боротися. Рахунок першого матчу — 0:2, тому нам треба показати агресивніший футбол. Можна сказати, що на Кіпрі ми провели з "Валенсією" товариську гру - нам треба грати агресивніше. Рахунок 0:2 першого матчу змушує нас грати тільки на перемогу і в більш атакувальному ключі. Якщо зіграємо агресивніше, то не дозволимо "Валенсії" діяти у звичному для неї ключі. Адже в першому двобої ми якраз дали супернику можливість показати свій футбол. Але ви напевно бачили вчора "Зеніт" - "Боруссія": одна команда знаходиться "в накаті", а друга ще не вступила в чемпіонат. Постараємося міняти цю "весняну" традицію. Якщо ми ще не "в накаті", то, значить, треба прикладати більше зусиль.

Хлопці все прекрасно розуміють, вони злі. Налаштовувати їх на гру не треба. Без віддачі, без боротьби, бажання і вищої, ніж у суперника, мотивації буде важко. Так і будемо налаштовувати. Всі наші тактичні вправи спрямовані на те, щоб цього разу ми показали агресивніший футбол. Тим більше, 15-16 осіб в нашій команді - збірники, вони звикли виступати на різних стадіонах і мають відповідати рівню гравців національних збірних.

Перенесення чемпіонату? Форс-мажор. Рішення ухвалено, і ми на це не можемо ніяк вплинути. Але, вважаю, це на користь. Тому що після сьогоднішнього матчу ми повернемося в Київ о 6-7 ранку, і до матчу з "Шахтарем" у нас був би всього день на відновлення. А "гірники" грають сьогодні вдома. Тому ухвалене рішення нам на користь. Збірники, щоправда, роз'їдуться - піде невеликий збій у програмі. Будувати систему буде трохи важко, але не від нас все це залежить. Проте головне, що ми розуміємо: наступний матч нам грати не 2-го, а 9-го".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram