>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

DCH: Ярославський не говорив, що його не цікавить "Металіст"

Бізнесмен не має ні радників, ні помічників

DCH: Ярославський не говорив, що його не цікавить "Металіст"
Фото: isport.ua

Офіційний сайт групи DCH опублікував спеціальну заяву, в якій наголошує, що президент групи Олександр Ярославський не давав жодних коментарів із приводу ситуації в "Металісті".

"Прес-служба DCH інформує представників ЗМІ про те, що таких посадових осіб (радники, асистенти, референти, консультанти, помічники тощо) немає в природі.

Уповноваженим спікером групи є особисто президент DCH Олександр Ярославський.

Надалі група DCH не має наміру спростовувати фальшиві заяви, незалежно від ступеня їхньої резонансності. Ми покладаємося на професіоналізм і соціальну відповідальність представників ЗМІ, які за визначенням повинні вміти легко і швидко відрізняти варту довіри інформацію від дезінформації, щоб не нервувати і не вводити в оману громадськість", - йдеться в заяві.

Раніше в пресі з'явилося інтерв'ю "радника Ярославського", в якому той повідомляв, що "ми повністю відійшли від "Металіста".

Нагадаємо, Ярославський спонсорував "Металіст" із 2004 року. Під його керівництвом харків'яни зробили ривок угору: команда неодноразово вигравала бронзові медалі, а інфраструктура клубу (стадіон, база) вважалася однією з кращих в країні. Однак у січні 2013 року Ярославський продав клуб за $300 млн.

Новим президентом "Металіста" став Сергій Курченко, якого пов'язують з Олександром Януковичем. Враховуючи політичну ситуацію в країні, він заледве чи зможе фінансувати команду надалі. У понеділок наставник команди Мирон Маркевич написав заяву про відставку. Своє рішення тренер (очолював харків'ян із 2005 року) мотивував фінансовими труднощами і відсутністю перспективи.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram